skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ina Wroldsen – Haloes

Η Ina Wroldsen κυκλοφόρησε ακόμα ένα ανεξάρτητο single της, με τίτλο “Haloes”!

Τίτλος τραγουδιού:“Haloes

Καλλιτέχνης: Ina Wroldsen

Μουσική / Στίχοι: Ina Wroldsen, Steve Mac

Εταιρεία: Simco Limited

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ένα τραγούδι γεμάτο φως επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας η Νορβηγίδα τραγουδίστρια Ina Wroldsen, με τίτλο “Haloes”. Τα ζεστά synths και τα ρυθμικά beats εναρμονίζονται πλήρως με τα pop ηχοχρώματα που επιλέγει να δώσει η Ina στο τραγούδι. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια σε συνεργασία με τον Steve Mac. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε στις 20 Σεπτεμβρίου ως το follow-up του “Forgive or Forget”.

Η Ina Wroldsen είναι ενεργή στο μουσικό προσκήνιο από το 2004, ωστόσο η πρώτη της, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018, με τίτλο “HEX”. Την ίδια χρονιά, η Wroldsen έκανε αισθητή την παρουσία της στο παγκόσμιο κοινό μέσω του πρώτου digital single της, έπειτα από την κυκλοφορία του δίσκου, “Favela”. Τα pop ηχοχρώματα χαρακτηρίζουν όλα της τραγούδια, ενώ ακολουθώντας τις εξελίξεις, σε αυτά προσθέτει μελωδικά synths.

Όσον αφορά τις ζωντανές εμφανίσεις της, η Ina Wroldsen αναμένεται να πραγματοποιήσει μία συναυλία στο Soho στο Λονδίνο, στις 24 Οκτωβρίου. Σε άλλα νέα το τελευταίο διάστημα η Ina το είχε αφιερώσει στην προώθηση του νέου της single, ενώ συχνά μέσω των social media δήλωνε την εκτίμησή της στον συν-δημιουργό αυτού, Steve Mac.

Ina Wroldsen - Haloes

Back To Top