skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Indigo Girls – Country Radio

Οι Indigo Girls παρουσιάζουν το νέο τους single, “Country Radio”!

Τίτλος τραγουδιού“Country Radio

Καλλιτέχνης: Indigo Girls

Μουσική / Στίχοι: Amy Ray, Emily Saliers

Εταιρεία: Rounder Records/Concord

Από το LP: “Look Long”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 22 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Οι Amy Ray και Emily Saliers που από το 1985 συμπράττουν μουσικά μέσα από το σχήμα τους Indigo Girls, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας το νέο τους single, με τίτλο “Country Radio”. Η μοναδική και γλυκιά χροιά της φωνής της Saliers καταφέρνει να συνεπάρει ακόμη και τους πιο “σκληρούς” ακροατές, ενώ η μουσική από τις κιθάρες και τα απαλά κρουστά δημιουργούν μία άψογη, country μπαλάντα.

Το “Country Radio” κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών ως ένα ακόμη promotional single των Indigo Girls από τον δίσκο “Look Long”. Όσον αφορά το εν λόγω δισκογραφικό εγχείρημα, αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου μέσω της Rounder Records. Την παραγωγή των τραγουδιών αυτού ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο John Reynolds και το τραγούδι “Shit Kickin” ήταν αυτό που ξεκίνησε τη μουσική ιστορία του δίσκου.

Μέσω του “Look Long”, λοιπόν, οι Indigo Girls πρόκειται να μας παρουσιάσουν συνολικά έντεκα δημιουργίες του, τα φωνητικά στις οποίες έχουν αναλάβει μεμονωμένα κάθε φορά τα δύο μέλη του duo.

Indigo Girls – Country Radio

Back To Top