skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Irene Skylakaki – Down

Η Irene Skylakaki ζει τα ‘πάνω’ και τα ‘κάτω’ της στο έπακρο και μας συστήνει το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Down”!

Τίτλος τραγουδιού“Down”

Καλλιτέχνης: Irene Skylakaki

Μουσική / Στίχοι: Irene Skylakaki

Από το EP: “Planet”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP : 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για μία από τις εναλλακτικές ‘φωνές’ της ελληνικής μουσικής σκηνής, που με τον αγγλόφωνο στίχο της έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συνεπάρει στο μουσικό της ταξίδι μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου κοινού. Ο λόγος γίνεται για την Irene Skylakaki που με την λιτότητα στα τραγούδια της και το συναίσθημα που αυτά εκπέμπουν έχει καταφέρει να γράψει τη δική της ιστορία στη μέχρι τώρα πορεία της.

Για ακόμα μία φορά, η Irene Skylakaki απασχολεί τα μουσικά δρώμενα χάρη σε μία νέα κυκλοφορία της. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Down”, που αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι στην επίσημη tracklist του νέου της EP. Στις 22 Φεβρουαρίου, λοιπόν, η ερμηνεύτρια μας εισήγαγε στο δικό της ‘πλανήτη’, μέσω του δίσκου “Planet”. Τέσσερα φρέσκα τραγούδια ερμηνευμένα από την γλυκιά, ταξιδιάρικη και μελωδική φωνή της δίνουν το παρόν στα δικές μας playlist. Το “Down” κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου για να φωτίσει ακόμα και τις πιο σκοτεινές μας στιγμές, μιας κι όσο ‘πεσμένοι’ κι αν είμαστε, ο ρυθμός του θα κατευνάσει κάθε μας πρόβλημα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας, ενώ η παραγωγή του συνολικού EP φέρει την υπογραφή του Danton Supple (Morrissey, Elbow, Suede, κ.ά.).

Irene Skylakaki – Down

Back To Top