skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | J. Cole – Snow On Tha Bluff

Το νέο τραγούδι του J. Cole είναι εδώ κι έχει τίτλο “Snow On Tha Bluff”!

Τίτλος τραγουδιού: “Snow On Tha Bluff”

Καλλιτέχνης: J. Cole

Μουσική/Στίχοι: Kelvin Wooten, J. Cole

Εταιρεία: Roc Nation, Dreamville

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Το πρώτο του single για το 2020 κυκλοφόρησε ο Αμερικανός rapper, J. Cole, στις 16 Ιουνίου κι έχει τίτλο “Snow On Tha Bluff”. Επηρεασμένος από τα κοινωνικά τεκταινόμενα, ο 35χρονος καλλιτέχνης παρουσιάζει στο πιστό κοινό του τη δική του οπτική, έπειτα από το θάνατο του George Floyd και τις διαδηλώσεις που ακολούθησαν ανά τον κόσμο με κοινό μήνυμα “Black Lives Matter”.

Μέσω αυτής της δημιουργίας, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Kelvin Wooten και J. Cole, ο καλλιτέχνης κάνει άμεσες αναφορές σε ζητήματα ρατσισμού, ακτιβισμού και βίας της αστυνομίας. Στο πολιτικά φορτισμένο τραγούδι, ο ιθαγενής της Βόρειας Καρολίνας μιλάει για “μάχες” του με τον ακτιβισμό, αφού πρώτα επισκέφθηκε τον λογαριασμό μιας «νέας κυρίας» στα social media, η οποία προσπαθούσε να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τον συστημικό ρατσισμό.

Ο J. Cole δεν έδρασε μόνο μέσα από τη μουσική του, αλλά στις 30 Μαΐου αποτέλεσε έναν από τους διαδηλωτές της περιοχές του στο Fayetteville της Βόρειας Καρολίνας, που κατακεραύνωσαν κι εναντιώθηκαν στη βία της αστυνομίας.

J. Cole - Snow On Tha Bluff

Back To Top