skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jaafar Jackson – Confused

O γιος του Jermaine Jackson, Jaafar, επανέρχεται με το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Confused”!

Τίτλος τραγουδιού: “Confused”

Καλλιτέχνης: Jaafar Jackson

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Jusic Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Μαΐου 2020

Art-Cover:

O Jaafar Jackson δεν είναι ξένος με τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας καθώς είναι γιος του Jermaine Jackson και το νεότερο μέλος της πασίγνωστης οικογένειας Jackson που ξεκινά τη δική του πορεία στο χώρο. Η αρχή στη μουσική του καριέρα έγινε στην ηλικία των 12 ετών. Ο Jaafar έχει μεγάλη πείρα στο πιάνο και έχει αναπτύξει πολλές τεχνικές και πληθώρα γνώσεων για τη μουσική και την τέχνη. Ο Jaafar και ο μικρότερος αδερφός του, Jermajesty, αρχικά σχεδίαζαν να δημιουργήσουν ένα νέο μουσικό συγκρότημα, ωστόσο τώρα και οι δύο προετοιμάζουν τις solo καριέρες τους, προετοιμάζοντας όμως και κοινό υλικό.

Το ντεμπούτο του single του Jaafar με τίτλο “Got Me Singing”, κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο single του, το “Confused”! Μαζί με την κυκλοφορία του single, ο Jaafar ανακοίνωσε και το επερχόμενο δισκογραφικό του ντεμπούτο με το full-length-album του, που θα έχει τίτλο “Famous” και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου!

Η παραγωγή του album έγινε από τον φίλο του και τον επικεφαλής συνεργάτη του, Hardy Indiigo, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με άλλα τεράστια ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως η Madonna και o Carlos Santana. Το τραγούδι καταφέρνει να συνδυάσει με επιτυχία πολλά είδη μουσικής όπως pop, R&B, soul και Caribbean επιρροές.

Jaafar Jackson - Confused

Back To Top