skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jack Johnson – New Axe

Ο Jack Johnson κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουριο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο “New Axe”!

Τίτλος τραγουδιού: “New Axe”

Καλλιτέχνης: Jack Johnson

Μουσική / Στίχοι: Jack Johnson

Εταιρεία: Brushfire Records

Από το LP: “This Warm December, Vol. 3”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 22 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

Οι Jack Johnson, ALO και G. Love είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που συνέβαλαν στο album “This Warm December: A Brushfire Holiday, Volume 3”, μια συλλογή από χριστουγεννιάτικα τραγούδια που αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο σε CD, όσο και ψηφιακά στις 22 Νοεμβρίου με την κυκλοφορία βινύλιου να ακολουθεί στις 13 Δεκεμβρίου μέσω της Bruchfire Records. Η εταιρεία παρουσίασε την κυκλοφορία της συλλογής, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο τραγούδι του Jack Johnson, με τίτλο “New Axe”!

Το όνομα του Johnson θα εμφανίζεται σε δύο ακόμα τραγούδια της συλλογής: στο “Buddha Too” σε συνεργασία με τον Mason Jennings και στο “I Can’t Go to Sleep” τα οποία φέρουν τη συγγραφική υπογραφή του ίδιου όπως και το προαναφερθέν single!

Η πρώτη συλλογή της σειράς “This Warm December” κυκλοφόρησε από τη Brushfire το 2008. Μια δεύτερη συλλογή κυκλοφόρησε το 2011. Στην τρίτη συλλογή, περιλαμβάνονται πρωτότυπα αλλά και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Εκτός από το «New Axe” του Johnson η συλλογή θα αποτελείται από 15 τραγούδια συνολικά συμπεριλαμβανομένων των “Winter Time (Be A Little Closer)” από τους ALO“Christmas Wave” από τους G. Love, “Oh Hanukkah” από τον Lebo (Dan Lebowitz), το ντουέτο των Zach Gill και Mimi Naja στο “Sleigh Ride”, “I’ll Be Home For Christmas” των Bahamas, “Little Child On Christmas Day” του Mason Jennings κ.α.

Jack Johnson - New Axe

Back To Top