skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jack Savoretti – Too Much History

Ο Jack Savoretti παρουσιάζει το δεύτερο single του από το νέο του studio album “Europiana”, με τίτλο “Too Much History”!

Τίτλος τραγουδιού: “Too Much History

Καλλιτέχνης: Jack Savoretti

Μουσική / Στίχοι: Joel Pott, Jack Savoretti

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “Europiana

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “χρυσού” δίσκου του “Singing to Strangers”, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Jack Savoretti, που έχει συνεπάρει το ευρωπαϊκό κοινό επιστρέφει δισκογραφικά. Ένας δίσκος επηρεασμένος από τα μουσικά του ακούσματα κατά την παιδική του ηλικία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου, με τίτλο “Europiana”, και με σκοπό την προώθησή του παρουσίασε το δεύτερο single του.

Το “Too Much History” είναι ένα άκρως καλοκαιρινό hit που κινείται σε περισσότερο disco-funk ρυθμούς και ακολουθεί την συνεργασία του Jack με τον Αμερικάνο κιθαρίστα και τραγουδιστή Nile Rodgers, με τίτλο “Who’s Hurting Who”. Τους στίχους και τη μουσική του “Too Much History” υπογράφει ο ίδιος ο Savoretti σε συνεργασία με τον Joel Pott, τραγουδιστή και κιθαρίστα των Athlete. Η διανομή του τραγουδιού γίνεται μέσω της Universal Music.

«To Europiana δεν είναι ήχος. Είναι οι αναφορές, η έμπνευση και τα συναισθήματα που προκαλεί”, εξήγησε ο Jack. «Είναι η μουσική των καλοκαιρινών παιδικών μου χρόνων, ανακατασκευασμένη για σήμερα».

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Jack Savoretti - Too Much History

Back To Top