skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jack White – Corporation

Ο Jack White επέστρεψε με ένα τρίτο single, με τον τίτλο “Corporation”, από το επερχόμενο, solo album του, “Boarding House Reach”.

Τίτλος τραγουδιού: “Corporation”

Καλλιτέχνης: Jack White

Μουσική / Στίχοι: Jack White

Από το album: “Boarding House Reach”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο Αμερικανός, μουσικός, τραγουδιστής και παραγωγός, Jack White, μοιράστηκε ένα τρίτο single από το επερχόμενο album του, με τον τίτλο “Corporation”. Ο White, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο frontman και κιθαρίστας του Αμερικανικού, rock duo, The White Stripes, πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο, solo, studio album του, με την επονομασία “Boarding House Reach”. H κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαρτίου, από την δισκογραφική εταιρεία του White, Third Man Records, ενώ σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του καλλιτέχνη μέσα στα τελευταία, τέσσερα περίπου χρόνια και το προσωπικό του album, “Lazaretto”.

Νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο, ο White, μοιράστηκε τα singles “Connected By Love” και “Respect Commander”. Μιλώντας για το επερχόμενο “Boarding House Reach”, o White, αναφέρει πως ήθελε το album αυτό να αναφέρεται μουσικά στο 2018. «Ολόκληρο το album για εμένα είναι απίστευτα μοντέρνο. Ήθελα να πάρω την punk, την hip-hop και την rock & roll μουσική και να τις διοχετεύσω σε μια χρονοκάψουλα του 2018», εξηγεί.

Το ολοκαίνουριο “Corporation” πρόκειται για ένα επικό τραγούδι, 5λεπτης διάρκειας, που περιλαμβάνει μεγάλα ορχηστρικά τμήματα και εντυπωσιακά φωνητικά από τον White, ο οποίος τραγουδάει: “Yeah, I’m thinking about starting a corporation/ Who’s with me?/ Nowadays, that’s how you get adulation/ Who wants to start a corporation?”.

Jack White – Corporation

Back To Top