skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jaden – Cabin Fever

Ο Jaden Smith επανέρχεται με το νέο του single “Cabin Fever”!

Τίτλος τραγουδιού: “Cabin Fever”

Καλλιτέχνης: Jaden

Μουσική / Στίχοι: BURNS, Jaden Smith

Εταιρεία: MSFTS Music/Roc Nation/UMG

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Ο Jaden Smith διαλογίζεται κατά την διάρκεια της καραντίνας και παρουσιάζει τις σκέψεις του μέσα από ένα νέο single, το “Cabin Fever”, το οποίο ο γιος του Will Smith και της Jada Pinkett Smith χαρακτήρισε ως ένα “quarantine love song”. «Είναι φτιαγμένο να το ακούς όταν ο ήλιος δύει και νιώθεις καλά», πρόσθεσε.

Την συγγραφή και την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο BURNS (Lady Gaga, A$AP Rocky, Britney Spears, Liam Payne, Ariana Grande), και παρουσιάζει τον Smith να παρακαλά να βρεθεί κοντά στο έτερον του ήμισυ, μετά την καραντίνα!

Ο Smith κυκλοφόρησε το τελευταίο του album, “Erys”, τον Ιούλιο του 2019. Επρόκειτο να βγει σε περιοδεία με τον Justin Bieber και την Kehlani φέτος, αλλά οι ημερομηνίες της ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.

Πρόσφατα συμμετείχε στο remix του smash-hit “RITMO (Bad Boys for Life) (Remix)” των Black Eyed Peas και J Balvin, το οποίο απέκτησε και το δικό του music video στο οποίο συμμετείχε και ο νεαρός Smith, ενώ είδαμε και μια cameo εμφάνισή τους στο music video του “Stuck with U” των Ariana Grande και Justin Bieber!

Jaden - Cabin Fever

Back To Top