skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jaime Lorente – Acércate

Ο ηθοποιός Jaime Lorente, που έγινε γνωστός ως Denver στη σειρά “La Casa de Papel”, παρουσιάζει το single του “Acércate”!

Τίτλος τραγουδιού“Acércate

Καλλιτέχνης: Jaime Lorente

Μουσική / Στίχοι: Jaime Lorente, Pablo Gareta

Σκηνοθεσία: Mar Del Corral

Εταιρεία: Koro Musicworks/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Εάν ο Jaime Lorente σε κατέκτησε με το ρόλο του Nano στο “Elite” και συνεχίζει να το κάνει ως Daniel “Denver” Ramos στο “La Casa de Papel”, τώρα είναι έτοιμος να σε σαγηνεύσει και ως τραγουδιστής.

Ο ηθοποιός εκμεταλλεύεται το ταλέντο του στο τραγούδι χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρόκειται να αφήσει στην άκρη την υποκριτική και την καριέρα του. Αφού πέρασε μια κακή περίοδο τους τελευταίους μήνες, έχοντας απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, το μόνο πράγμα που τον έσωσε ήταν η μουσική. Ο ίδιος το δήλωσε μέσα από μια δημοσίευση, με την οποία ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του “Corazón”, το πρώτο του επίσημο τραγούδι. Η συνέχεια έρχεται με το δεύτερο τραγούδι του που κυκλοφόρησε λίγες μέρες αργότερα και έχει τίτλο “Acércate”.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν περιμέναμε καθόλου το στυλ με το οποίο ο ηθοποιός θα συστηνόταν δισκογραφικά στο κοινό: rap, με αρκετά πιασάρικα beats. Για τη συγγραφή αμφότερων των τραγουδιών, -τα οποία αποτελούν μέρος μιας επερχόμενης, ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς- ο Lorente συνεργάστηκε με τον Pablo Gareta.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε επίσης το τραγούδι “Romance” σε συνεργασία με τους Deva και Natos που είναι το θέμα της νέας τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστεί με τίτλο “El Cid”!

Jaime Lorente - Acércate

Back To Top