skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jake Bugg – Rabbit Hole

O Jake Bugg μόλις κυκλοφόρησε το νέο του track “Rabbit Hole”.

Τίτλος τραγουδιού: “Rabbit Hole”

Καλλιτέχνης: Jake Bugg

Μουσική/Στίχοι: Tobias Jesso, Jr.

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Λίγο μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του με τίτλο “Saviours Of The City”, o καλλιτέχνης παρουσιάζει το τραγούδι “Rabbit Hole” που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στο Los Angeles με τον Tobias Jesso Jr. και τον Andrew Wells (EllieGoulding, Jason Mraz).

Το τραγούδι ανοίγει με μία εντυπωσιακή κιθάρα που οδηγεί σε ένα ανεβαστικό ρεφρέν που αντικατοπτρίζει απόλυτα τους ιδιαίτερους στίχους.

Ο Jake δήλωσε: “Έγραψα και ηχογράφησα αυτό το τραγούδι στο LA πριν περίπου 1 χρόνο. Μου βγήκε τελείως αβίαστα και πέρασε κατευθείαν στο set των live shows μου στις τελευταίες 2 περιοδείες μου. Μου ζητούσε πολύς κόσμος να το κυκλοφορήσω, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είναι επιτέλους εδώ”.

Μόλις στα 26 του χρόνια, με 4 albums και πολλά hits στο βιογραφικό του, ο Jake Bugg έχει μία γνώση μεγαλύτερη της ηλικίας του συνδυασμένη με ένα φρέσκο χιούμορ και ένα χαλαρό στυλ.

Το single του και music video “Kiss Like The Sun” κυκλοφόρησε στο τέλος του προηγούμενου έτους και σήμανε μία νέα αρχή στην καριέρα του καθώς ήταν το πρώτο κάτω από την Sony Music.

To track συνυπογράφει ο ίδιος με τον Andrew Watt (Post Malone) και ήταν το Hottest Record of the World από την ραδιοφωνική παραγωγό Annie Mac του BBC Radio 1 αλλά συνοδεύθηκε και από ένα κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε στο Κίεβο.

O Jake και η μπάντα του έπαιξαν 9 sold out shows στην Αγγλία νωρίτερα μέσα στην χρονιά πριν το lockdown και όλα αυτά μετά την περιοδεία του τον Νοέμβριο, που εμφανίστηκε σε venues όπως το The Roundhouse στο Λονδίνο και το Rock City στην πόλη από την οποία προέρχεται, το Nottingham.

Jake Bugg - Rabbit Hole

Back To Top