skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Arthur – September

Ο hit-maker, James Arthur, κυκλοφόρησε το νέο του single, με τίτλο “September”!

Τίτλος τραγουδιού: “September

Καλλιτέχνης: James Arthur

Μουσική / Στίχοι: Wayne Hector, Rick Parkhouse, James Arthur, George Tizzard

Εταιρεία: Sony Music Entertainment Germany

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του single “Medicine”, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, James Arthur, παρουσιάζει ακόμη ένα τραγούδι του. Ο λόγος γίνεται για το “September”, ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τον έρωτα κι όλα εκείνα τα σκαμπανευάσματα, αλλά και τις παραχωρήσεις που γίνονται κι από τις δύο πλευρές σε μία σχέση για χάρη του. Το τραγούδι είναι βασισμένο στα pop στοιχεία, ενώ τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Wayne Hector, Rick Parkhouse, James Arthur και George Tizzard.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στα ξένα μέσα, ο Arthur μίλησε για το γεγονός ότι επέλεξε να κυκλοφορήσει το τραγούδι τον Ιούνιο αντί του Σεπτεμβρίου, αναφέροντας: “Κόλλησα για λίγο στο TikTok μου απλώς για να δω εάν ήμουν σωστός και τα ένστικτά μου ήταν σωστά κι αυτό είχε κάτι λίγο από κάτι ιδιαίτερο. Η αντίδραση ήταν καλή κι έτσι σκεφτήκαμε τη στρατηγική μας λιγάκι. Σκεφτήκαμε να πάμε με τα πιο δυνατά τραγούδι για ξεκίνημα.”

Το “September” κυκλοφόρησε στις 11 Ιουνίου μέσω της Sony Music Entertainment και συνοδεύτηκε από ένα όμορφο lyric video, βασισμένο στην τεχνική του animation κι εμπνευσμένο από κάθε στίχο του τραγουδιού.

James Arthur - September

Back To Top