skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Bay – Bad

Ο James Bay περιφέρεται με μια καρέκλα μέσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τις ανάγκες του νέου του music video για το τραγούδι “Bad”!

Τίτλος τραγουδιού“Bad”

Καλλιτέχνης: James Bay

Μουσική / Στίχοι: Dan Wilson, James Bay

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Republic Records/UMG

Από το ΕP: “Oh My Messy Mind”

Ημ/νία κυκλοφορίας ΕP: 10 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ο James Bay βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης για το νέο μουσικό του video που γύρισε για την τρυφερή του μπαλάντα “Bad”.

Το music video, που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές μέρες, παρουσιάζει τον Bay να κάθεται διαρκώς σε μια καρέκλα, παίζοντας κιθάρα, καθώς επιπλέει στα πάρκα και στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου. Ερμηνεύοντας τους άκρως ευαίσθητους στίχους του, κατευθύνεται από το Central Park προς την Times Square.

«Με το «Bad» και τα άλλα τραγούδια στο EP, ήθελα να είμαι ειλικρινής για μερικές από τις δικές μου ιστορίες αλλά και άλλες ιστορίες στις οποίες με είχαν τραβήξει», δήλωσε ο Bay για το τελευταίο του δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο “Oh My Messy Mind”, σε ένα δελτίο τύπου, “Γράφω τακτικά τα πράγματα κάτω σε ένα ρεύμα συνείδησης για να αδειάσει το κεφάλι μου”.

To Ε.P. αποτελείται από τέσσερα συνολικά τραγούδια, ανάμεσα στα οποία θα βρείτε και την όμορφη συνεργασία του με την Julia Michaels στο τραγούδι “Peer Pressure”! To E.P. κυκλοφορεί από τις Republic Records/UMG!

James Bay - Bad

Back To Top