skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Bay – One Life

Ακούστε το νέο τραγούδι του James Bay με τίτλο “One Life”!

Τίτλος τραγουδιού“One Life

Καλλιτέχνης: James Bay

Μουσική/Στίχοι: James Bay, Wrabel, Steve Robson, Ethan Gruska, Bianca Ghermezian, Matt Morris

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Leap”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του single του “Chew on My Heart”, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός James Bay επέστρεψε με νέο υλικό. Ο λόγος γίνεται για δύο ακόμη singles, το “Give Me The Reason”, το τραγούδι φόρο τιμής στη Lucy Smith, τη μακρόχρονη φίλη του Bay και μητέρα της κόρης του Ada που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και τώρα το “One Life”, με το οποίο ανακοινώνει και την επικείμενη κυκλοφορία του επόμενου album του.

Το νέο album του Bay θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου μέσω της EMI Records/Republic Records και θα έχει τίτλο “Leap”. Θα είναι το πρώτο του ολοκληρωμένο έργο μετά το «Electric Light» του 2018 – ένας δίσκος που είδε τον Bay να αποκτά μια πιο πειραματική σειρά ήχων. Με το «Leap», ο Bay δήλωσε πρόσφατα πώς επιστρέφει στους απογυμνωμένους, ήχους κιθάρας όπως εκείνους του ντεμπούτου του 2015, «The Chaos And The Calm» που έφτασε στην κορυφή των charts.

«Στο δεύτερο album μου, έριξα ένα σωρό synths στη μουσική και στους ηλεκτρονικούς ήχους μου και πέρασα υπέροχα ξεπερνώντας τα όρια από αυτή την άποψη», είπε. «Αυτή τη φορά έμεινα στην κιθάρα και σε έναν ακόμη πιο απογυμνωμένο ηχητικό τύπο». Και συνέχισε: «Πάντα θα σπρώχνω τη μουσική που φτιάχνω στα όρια. Τα όρια που έχω ξεπεράσει αυτή τη φορά ήταν με τους στίχους. Βρήκα έναν τρόπο να γράφω από ένα ευάλωτο μέρος στο οποίο δεν έχω πάει ούτε έχω γράψει ποτέ μέχρι τώρα».

James Bay - One Life

Back To Top