skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Blake – Famous Last Words

Ο James Blake κυκλοφόρησε το τρίτο single του επερχόμενου δίσκου του, με τίτλο “Famous Last Words”!

Τίτλος τραγουδιού“Famous Last Words

Καλλιτέχνης: James Blake

Μουσική / Στίχοι: James Blake

Εταιρεία: Republic Records, Polydor Records

Από το LP: “Friends That Break Your Heart”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο James Blake σίγουρα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βρετανικής electro, soul, post-dupstep μουσικής σκηνής που σε κάθε κυκλοφορία του καταφέρνει να κεντρίσει τα βλέμματα πάνω του. Έπειτα, λοιπόν, από την κυκλοφορία των singles “Say What You Will” και “Life Is Not The Same” που αποτελούν μέρος του νέου του studio album “Friends That Break Your Heart”, έκανε πρεμιέρα και το τρίτο του single, με τίτλο “Famous Last Words”.

Πρόκειται για μία μυστηριακή και συνάμα ατμοσφαιρική μπαλάντα, εμπνευσμένη από τα synth-pop “λημέρια”, αλλά και τις chill-electro αναφορές. Όπως έχει ήδη αναφέρει ο Blake σε πρόσφατες δηλώσεις του, το επερχόμενο album του θα είναι θεματικό κι εμείς ερχόμαστε να προσθέσουμε πως πρόκειται για μία από τις πιο προσωπικές του δουλειές, με το “Famous Last Words” να αποτελεί μία τρανή απόδειξη. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του ίδιου του ερμηνευτή.

Το πέμπτο studio album, “Friends That Break Your Heart”, του Βρετανού τραγουδιστή είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αρχικά στις 10 Σεπτεμβρίου μέσω των Republic και Polydor Records με μία tracklist αποτελούμενη από δώδεκα τραγούδια, ωστόσο η ημερομηνία κυκλοφορίας του παρατάθηκε για τις 8 Οκτωβρίου.

James Blake - Famous Last Words

Back To Top