skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | MIKA feat. Jack Savoretti – Ready To Call This Love

Ο Mika συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Jack Savoretti, για το τραγούδι “Ready To Call This Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Ready To Call This Love”

Καλλιτέχνης: MIKA feat. Jack Savoretti

Μουσική / Στίχοι: MIKA

Εταιρεία: Republic Records, UMG Recordings

Από το LP: “My Name Is Michael Holbrook”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 4 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Μία μελωδική μπαλάντα επέλεξαν να ηχογραφήσουν μαζί οι δύο καλλιτέχνες, υπό τον τίτλο “Ready To Call This Love”. Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στην ολοκαίνουρια, δισκογραφική δουλειά του MIKA, με τίτλο “My Name Is Michael Holbrook”, που κυκλοφόρησε στις 4 Οκτωβρίου μέσω των Casablanca και Republic Records. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο MIKA και αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για το πέμπτο σε σειρά single του δίσκου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο MIKA συνεργάζεται με τον Jack Savoretti. Πριν από λίγο διάστημα απολαύσαμε τους δύο καλλιτέχνες σε μία νέα version του τραγουδιούYouth and Love, η πρωτότυπη version του οποίου περιλαμβάνεται στον δίσκο του Savoretti, με τίτλο Singing to Strangers.

Ο MIKA το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην πιο δημιουργική του φάση, ενώ έχοντας ολοκληρώσει ήδη την “Tiny Love Tiny Tour”, πρόκειται να βγει ξανά ‘στους δρόμους’ με σκοπό την προώθηση του νέου του δίσκου. Πιο συγκεκριμένα από τις 10 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην “Revolution Tour” του, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου. Όλες οι εμφανίσεις του θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά, μην ξεχνάτε πως ο Jack Savoretti στις 14 Οκτωβρίου θα βρεθεί σε ένα “Pepper Church Session” στην Αθήνα.

MIKA feat. Jack Savoretti - Ready To Call This Love

Back To Top