skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Blunt – Love Under Pressure

Ο James Blunt συνεργάζεται με τον Jack Savoretti και παρουσιάζει το νέο του single “Love Under Pressure”!

Τίτλος τραγουδιού: “Love Under Pressure

Καλλιτέχνης: James Blunt

Μουσική / Στίχοι: Jack Savoretti, James Blunt

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “The Stars Beneath My Feet (2004 – 2021)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Με αφορμή την κυκλοφορία του επερχόμενου και πρώτου compilation album του, ο James Blunt απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με μία άψογη συνεργασία. Αυτή ακούει στο όνομα του ταχύτατα επιτυχημένου Jack Savoretti και μαζί υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, που έχει τίτλο “Love Under Pressure”. Στην ερμηνεία του θα απολαύσουμε μόνο τον Blunt, ωστόσο ακόμη κι έτσι το τραγούδι καταλήγει σε μία όμορφη, “ανεβαστική” δημιουργία, βασισμένη στα pop στοιχεία. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου μέσω της Asylum Records.

Όσον αφορά το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του James Blunt, αυτό έχει τίτλο “The Stars Beneath My Feet (2004 – 2021)” και σε αυτόν περιλαμβάνονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη, αλλά και το “Love Under Pressure”. Το εν λόγω compilation album θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και μέσω αυτού θα μάς δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά τα singles “High”, “You’re Beautiful” και “Goodbye My Lover” ανάμεσα σε άλλα.

Πέραν όμως του νέου του single, ο James Blunt έχει ετοιμάσει για εμάς ακόμη τρεις, φρέσκες δημιουργίες του, τις οποίες θα απολαύσουμε εν καιρώ.

James Blunt – Love Under Pressure

Back To Top