skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Blunt – Monsters

Μία μελωδική μπαλάντα κυκλοφόρησε ο James Blunt με τίτλο “Monsters”!

Τίτλος τραγουδιού“Monsters”

Καλλιτέχνης: James Blunt

Μουσική / Στίχοι: Amy Wadge, James Blunt, Jimmy Hogarth

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Once Upon A Mind”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Σε πολλά σημεία το νέο τραγούδι του James Blunt θα σου θυμίσει το “You’re Beautiful”. Ωστόσο, μιλάμε για ακόμη ένα ξεχωριστό τραγούδι του Βρετανού καλλιτέχνη που κυκλοφορεί μέσα από την επερχόμενη και πολυ-αναμενόμενη, δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Once Upon A Mind”. Το νέο αυτό single έχει τίτλο “Monsters” και βαδίζει στη γνώριμη πεπατημένη του James Blunt με τον ήχο του πιάνου στο background να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τα γλυκά φωνητικά του. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Amy Wadge, Jimmy Hogarth, καθώς και ο ίδιος ο ερμηνευτής.

Ο δίσκος του hit-maker του “You’re Beautiful” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου μέσω της Atlantic Records. Έντεκα μοναδικές δημιουργίες θα συμπεριληφθούν σε αυτόν, ενώ ήδη την εμφάνισή τους έχουν κάνει μερικά τραγούδια, όπως το lead single “Cold”, αλλά και τα “I Told You” και “Champions”.

Μπορεί να έχει θέσει ψηλά το δικό του υπόβαθρο, εάν κρίνουμε ότι σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire δήλωσε πως οι Rolling Stones δεν έχουν κάποιο hit όπως το “You’re Beautiful”, ο ίδιος όμως τα τελευταία χρόνια θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει μία μέτρια καλλιτεχνική πορεία. Σε άλλα νέα… “μεγάλη μπουκιά φάε”.

James Blunt - Monsters

Back To Top