skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | James Morrison – Power

Απολαύστε το νέο τραγούδι του James Morrison, με τίτλο “Power”!

Τίτλος τραγουδιού: “Power”

Καλλιτέχνης: James Morrison

Μουσική / Στίχοι: Adele,  Eg White

Εταιρεία: Stanley Park Records

Από το LP: «You’re Stronger Than You Know»

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός από το Warwickshire, James Morrison, απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με το νέο του δισκογραφικό εγχείρημα. Το πέμπτο κατά σειρά δισκογραφικό του εγχείρημα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Stanley Park.

Ο δίσκος έχει τίτλο “You’re Stronger Than You Know” και είναι εμπνευσμένος από όλα όσα έχει ζήσει ο ίδιος ο Morrison και η γυναίκα του. Οι προσωπικές εμπειρίες, λοιπόν, που είχαν οι δυο τους από όταν είχαν χάσει παιδιά, από τον θάνατο του πατέρα του Morrison και από τον ‘διωγμό’ από την δισκογραφική εταιρεία του ήταν όλα όσα έκαναν τα τελευταία τους χρόνια να μοιάζουν πολύ δύσκολα.

Με αφορμή όλα αυτά τα γεγονότα, στο προσκήνιο ήρθε ακόμα ένα τραγούδι του δίσκου, που είναι και follow-up της συνεργασίας του με την Joss Stone για το τραγούδι My Love Goes On. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Power”. Πρόκειται για μία country-rock δημιουργία τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφει η Adele και ο Eg White, που είναι γνωστός για τη συνεργασία του με την Florence Welch. Ο mid-tempo ρυθμός του τραγουδιού το καθιστά ‘πιασάρικο’ κι ‘εύπεπτο’.

James Morrison - Power

Back To Top