skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jay Elio – I’ll Be Singing

O Jay Elio επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single του “I’ll Be Singing”

Τίτλος τραγουδιού: “I’ll Be Singing”

Καλλιτέχνης: Jay Elio

Μουσική / Στίχοι: Jay Elio

Εταιρεία: Panik Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Μετά το “Think About Me”, το οποίο εκτός απο τη χώρα μας κυκλοφόρησε και σε Τουρκία και Ισραήλ, ο μουσικός παραγωγός Jay Elio κυκλοφορεί τώρα το ολοκαίνουργιο single “I’ll Be Singing” μέσω της Panik Records.

Το νέο τραγούδι, εμπνευσμένο από καλλιτέχνες της Slap House μουσικής, μας κάνει να χορεύουμε σε club ρυθμούς και μας εκπλήσσει με την απογειωτική παραγωγή και τα παραδοσιακά στοιχεία το οποία δημιουργούν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στο ρεφρέν.

O Jay Elio είναι ένας μουσικός παραγωγός/audio engineer, απόφοιτος του κολεγίου SAE με πτυχίο Bachelor στο Audio Production και καταγωγή από την Αθήνα. Το πάθος του για την μουσική ξεκίνησε από μικρή ηλικία δημιουργώντας κυρίως hip-hop παραγωγές με τους φίλους του, μέχρι που στην πορεία ανακάλυψε την ηλεκτρονική μουσική και από τότε δεν μπορεί να την αποχωριστεί. Οι δημιουργίες έχουν κυρίως ρυθμούς deep house με μελωδικά στοιχεία και με ένα πιο emotional touch. Ο ίδιος θέλει να κάνει το κοινό του να ταξιδεύει μέσα από την μουσική του, κάτι που φαίνεται και από το νέο του τραγούδι “I’ll Be Singing”.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες επιτυχίες από τον Jay Elio.

Δ.Τ.

Jay Elio - I'll Be Singing

Back To Top