skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jean-Michel Jarre – Coachella Opening

Ο Jean-Michel Jarre παρουσιάζει το νέο του single “Coachella Opening”, λίγο πριν την κυκλοφορία της νέας του “best-of” συλλογής.

Τίτλος τραγουδιού“Coachella Opening”

Καλλιτέχνης: Jean-Michel Jarre

Μουσική: Jean-Michel Jarre

Εταιρεία: Sony Music/Columbia

Από το LP: “Planet Jarre: 50 Years of Music”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Με την αναμενόμενη best-of συλλογή του να είναι προ των πυλών (14 Σεπτεμβρίου), ο “Νονός της Ηλεκτρονικής Μουσικής”, Jean-Michel Jarre γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα γενέθλιά του (24 Αυγούστου) και χάρισε στο κοινό του το “Coachella Opening”. Το τραγούδι που είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες εμφανίζεται ως μέρος της συλλογής “Sequences” ένα από τα τέσσερα μέρη στα οποία θα χωρίζεται η συλλογή “Planet Jarre: 50 Years of Music” που έχει σαφώς ως βάση τις επαναλαμβανόμενες και υπνωτικές ακολουθίες που μπορούν να δημιουργήσουν μόνο τα ηλεκτρονικά μέσα του μεγάλου καλλιτέχνη.

Το “Coachella Opening” γράφτηκε ειδικά για ζωντανές εμφανίσεις του, στο πλαίσιο της πιο πρόσφατης παγκόσμιας περιοδείας του JMJ, “Electronica” η οποία ξεκίνησε από το ομότιτλο φεστιβάλ της Αμερικής. “Είναι το πιο πρόσφατο τραγούδι μου, το δημιούργησα το 2018 σκεπτόμενος ποια θα μπορούσε να είναι η ιδανική διάθεση ενός τραγουδιού σε ένα φεστιβάλ όπως το Coachella”, δήλωσε ο ίδιος σχετικά.

Το “Planet Jarre: 50 Years of Music” περιλαμβάνει 41 έργα από τον εκτεταμένο μουσικό κατάλογό του, τα οποία επέλεξε ο ίδιος ο Jarre και μας τα παρουσιάζει απόλυτα remastered, για να προσθέσει μια φρεσκάδα στον ήχο του πακέτου. Σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, θα υπάρξουν άλλες δύο εκδόσεις, το Vinyl Book και το Ultimate Box Set που θα συνοδεύονται από μια download-κάρτα με την οποία θα μπορεί να μπει κανείς στον κόσμο του Jean-Michel Jarre στο 5.1. Πάντα γοητευμένος από τον καλύτερο δυνατό ήχο και τεχνολογία ο Jarre αναβάθμισε κάποια τραγούδια του στο 5.1 για μια μοναδική εμπειρία ακρόασης.

Jean-Michel Jarre - Coachella Opening

Back To Top