skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jennifer Lopez – Baila Conmigo

Το νέο τραγούδι της Jennifer Lopez, “Baila Conmigo”, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Baila Conmigo”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: David Sánchez González, Jennifer Lopez, Kelly Paola Ruiz Moncada, Servando Primera, Víctor Alonso Cárdenas Ospina

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Ως Ramona Vega, μία βετεράνος stripper, η J Lo πρόσφατα κέντρισε τα βλέμματα πάνω της μέσα από την ταινία “Hustlers”. Η πολυ-βραβευμένη, sexy κι άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια δεν έμεινε εκεί. Αυτή τη φορά απασχολεί τα μουσικά δρώμενα με το ολοκαίνουριο single της. Αυτό έχει τίτλο “Baila Conmigo” και η επίσημη πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μία latin-pop δημιουργία, βασισμένη σαφώς στο γνώριμο μουσικό στυλ της, η οποία κυκλοφόρησε ως ένα ανεξάρτητο, digital single της.

Με τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού να συνυπογράφονται από τους David Sánchez González, Jennifer Lopez, Kelly Paola Ruiz Moncada, Servando Primera και Víctor Alonso Cárdenas Ospina, το “Baila Conmigo” αποτελεί μία ακόμη πρόκληση για την Jennifer Lopez. Άραγε μιλάμε για το επόμενο “On The Floor”; Η ιστορία θα δείξει…

Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο πολλοί μίλησαν για την Jennifer Lopez ήταν η αποκαλυπτική φωτογράφηση που έκανε για χάρη την κυκλοφορία του single. Φορώντας τα sexy εσώρουχά της, η J Lo αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως η ηλικία δεν έχει σχέση με την εμφάνιση και “βάζει κάτω” αρκετές μικρότερές της.

Πέραν αυτών, η J Lo ετοιμάζεται για έναν από τους

μεγαλύτερους σταθμούς στην καριέρα της και σε αυτόν έχει για συνοδοιπόρο την Κολομβιανή τραγουδίστρια, Shakira. Οι δύο καλλιτέχνιδες σε ντουέτο ετοιμάζονται να καταπλήξουν τα πλήθη τόσο με την φωνή όσο και με τις χορευτικές τους ικανότητες. Στον ημιτελικό, λοιπόν, του Super Bowl το 2020 θα απολαύσουμε τις δύο Λατίνες να προκαλούν τον δικό τους… “πανικό”.

Jennifer Lopez - Baila Conmigo

Back To Top