skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jennifer Lopez – On My Way (Marry Me)

Η Jennifer Lopez παρουσιάζει μια προεπισκόπηση του soundtrack της ταινίας “Marry Me” με την μπαλάντα “On My Own”

Τίτλος τραγουδιού“On My Way (Marry Me)”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: Ivy Adara, Big Taste & Michael Pollack

Εταιρεία: Sony Music

Από το OST: “Marry Me”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Η Jennifer Lopez κυκλοφόρησε το “On My Way (Marry Me)”, το πρώτο τραγούδι από την επερχόμενη ταινία της “Marry Me”. Η ανεβαστική μπαλάντα για πιάνο έχει να κάνει με την εύρεση του έρωτα και θα είναι μέρος του soundtrack της ταινίας, η οποία θα περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια από την Lopez και από τον συμπρωταγωνιστή της Maluma.

Στην ταινία, η Lopez υποδύεται μια διάσημη τραγουδίστρια που ονομάζεται Kat Valdez, η οποία ανακαλύπτει ότι ο super-star αρραβωνιαστικός της, τον οποίο υποδύεται ο Maluma στον πρώτο του ρόλο στην ταινία, την απατά λίγο πριν παντρευτούν μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό. Από μια ιδιοτροπία, η Valdez διαλέγει έναν άγνωστο από το πλήθος -έναν καθηγητή μαθηματικών που υποδύεται ο Owen Wilson– και επιλέγει να τον παντρευτεί αντ’ αυτού και η ταινία ακολουθεί τους δυο τους καθώς γνωρίζονται. Το “Marry Me” κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου.

Η Lopez συνεργάστηκε πρόσφατα με τον LL Cool J κατά τη διάρκεια της εισαγωγής του στο Rock & Roll Hall of Fame, όπου ερμήνευσαν τη συνεργασία τους “All I Have”. Συμμετείχε επίσης στη 10η ετήσια συναυλία του Global Citizen τον περασμένο  Σεπτέμβριο.

Jennifer Lopez - On My Way (Marry Me)

Back To Top