skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jennifer Nettles – King Οf Τhe City

Το “King Of The City” είναι αφιερωμένο σε όλα τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τίτλος τραγουδιού: “King Of The City

Καλλιτέχνης: Jennifer Nettles

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jennifer Nettles είναι γνωστή κυρίως από το duo Sugarland, η οποία συνεργάζεται με τον Kristian Bush. Η Nettles επίσης έχει συνεργαστεί με τους Bon Jovi για την country version του “Who Says You Can’t Go Home”, το οποίο άγγιξε την κορυφή των country charts. Η εν λόγω ερμηνεύτρια έχει κυκλοφορήσει τρεις προσωπικούς δίσκους, με το τελευταίο να είναι το “To Celebrate Christmas”, αλλά και δύο live albums, τα οποία ήταν κατά μία έννοια sequel. Τα σχέδια όμως για την Nettles δεν σταματάνε ποτέ, καθώς κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο solo τραγούδι στις 8 Σεπτεμβρίου.

Την προηγούμενη Παρασκευή, η βραβευμένη ερμηνεύτρια με Grammy χάρισε το “King Of The City”, και είναι διαθέσιμο από την Big Machine Label. Η εν λόγω μπαλάντα είναι αρκετά συναισθηματική και το κύριο μουσικό όργανο είναι ακουστική κιθάρα. Με την μαγευτική φωνή της, η Jennifer Nettles τραγουδάει για τα θύματα που έχασαν την ζωή τους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, μετά την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Θέλω να εξανθρωπίσω την ιστορία των μεταναστών ως Αμερικάνικη ιστορία και να δώσω μία διαφορετική αφήγηση από αυτά που ακούνε στις ειδήσεις ή στις κοινότητές τους”, δήλωσε στο Rolling Stones. Η Nettles είχε ξεκινήσει να γράφει το συγκεκριμένο τραγούδι αρκετά χρόνια, αλλά κατάφερε να το τελειώσει την προηγούμενη χρονιά και επηρεάστηκε από τις πολιτικές εξελίξεις των ΗΠΑ.

Jennifer Nettles - King Οf Τhe City

Back To Top