skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jesse McCartney – Friends

Το νέο τραγούδι του Jesse McCartney, με τίτλο “Friends”, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Friends”

Καλλιτέχνης: Jesse McCartney

Μουσική / Στίχοι: Jesse McCartney, Riley Biederer, Scott Effman

Εταιρεία: Blue Suit

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός κι ηθοποιός είναι ξανά κοντά μας κυκλοφορώντας το δεύτερο κατά σειρά single του για το 2020, με τίτλο “Friends”. Το follow-up του “Yours” κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου συνοδευμένο από ένα άκρως καλοκαιρινό lyric video, με τη μουσική του να είναι επηρεασμένη από τα pop στοιχεία. Την υπογραφή τους σε αυτή, αλλά και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Jesse McCartney, Riley Biederer και Scott Effman.

Ο πολυ-βραβευμένος καλλιτέχνης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την δραματική σαπουνόπερα “All My Children” ως JR Chandler. Όσον αφορά τη μουσική του καριέρα, αυτή ξεκίνησε το 2004 με το ντεμπούτο studio album του “Beautiful Soul”, ενώ μέχρι και σήμερα έχει στο ενεργητικό του τέσσερις, ολοκληρωμένες, δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει το 2014.

Τη μεγαλύτερή του επιτυχία σημείωσε το 2004 ο Jesse McCartney μέσω του single του “Beautiful Soul”, από το ομότιτλο album του. Αξίζει να σημειώσουμε πως το εν λόγω τραγούδι αποτελεί τη μεγαλύτερή του επιτυχία ως σήμερα, καθώς κατάφερε όχι μόνο να αναδειχθεί “πλατινένιο”, αλλά και να φτάσει στην κορυφή των charts της Αυστραλίας.

Jesse McCartney - Friends

Back To Top