skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jessica 6 – Ridiculous

Οι Jessica 6 τα βάζουν με την Madonna μέσα από το ολοκαίνουριο single τους!

Τίτλος τραγουδιού“Ridiculous”

Καλλιτέχνης: Jessica 6

Μουσική / Στίχοι: Nomi Ruiz, ELIOT

Εταιρεία: Park Side Records

Από το LP: “The ELIOT Sessions”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Τα πάντα στους Jessica 6 γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, μοντέλο, αλλά κυρίως τραγουδίστριά τους, την εκρηκτική Nomi Ruiz, η οποία αν και είναι τρανσέξουαλ, βλέπει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες. Εσχάτως έκανε το ντεμπούτο της και ως ηθοποιός, εμφανιζόμενη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Sons of Anarchy”.

Το πρώτο τραγούδι από το “The ELIOT Sessions” -όπως θα τιτλοφορείται ο αναμενόμενος δίσκος τους-, ήταν το τραγούδι “The Storm Inside” το οποίο ακολούθησε το τραγούδι “Get Loaded”, ενώ τώρα η Nomi μας παρουσιάζει το “συνεχιστή” τους, το single, “Ridiculous” μέσα από το οποίο τα βάζει με την Madonna και όλους τους άλλους μεγάλους καλλιτέχνες που εκμεταλλεύονται τις underground δημιουργίες. Αλλά αυτό δεν το κάνει αποδεκτό και “όταν οι καλλιτέχνες πιέζονται σαν δημιουργικά σφουγγάρια -συχνά χωρίς τη συγκατάθεσή τους- είναι από περιθωριοποιημένες κοινότητες και αυτοί οι mainstream καλλιτέχνες συνεργάζονται ή συμβάλλουν ακόμη, σε αυτή τη συστηματική καταπίεση”, εξηγεί η Nomi.

Οι Jessica 6 είναι ένα Nu-disco και R’n’B, trio με βάση το Μπρούκλιν που σχηματίστηκε αφού βοήθησε στη δημιουργία του σχήματος των Hercules & Love Affair. Το συγκρότημα, εκτός από την Nomi Ruiz, αποτελείται από τους Andrew Raposo και Morgan Wiley. Αρχικά έγιναν γνωστοί ως Deep Red, αλλά επέλεξαν το όνομά που έχουν τώρα εμπνευσμένοι από τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα με το ίδιο όνομα από το μυθιστόρημα του 1967, “Logan’s Run”.

Jessica 6 - Ridiculous

Back To Top