skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jessie J – Not My Ex

Ακόμα ένα soulful τραγούδι ήρθε από την Jessie J, με τίτλο “Not My Ex”!

Τίτλος τραγουδιού“Not My Ex”

Καλλιτέχνης: Jessie J

Μουσική / Στίχοι: DJ Camper, Jessie J

Από το album: “R.O.S.E.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 6 Οκτωβρίου

Art-Cover:

Φαίνεται πως η απουσία της Jessie J από το μουσικό προσκήνιο, μόνο καλό έκανε, καθώς έχει επιστρέψει άκρως ανανεωμένη και πιο ώριμη από ποτέ. Η στροφή στη μουσική της σε ένα style εμπνευσμένο από την soul μουσική σκηνή, μας παρουσιάζει κρυφές δυνατότητες της Βρετανίδας pop, R&B ερμηνεύτριας. Το πιο πρόσφατο δισκογραφικό της project χρονολογείται πίσω στο 2014, με τίτλο “Sweet Talker”, μέσα από το οποίο ξεχώρισαν το πολυπλατινένιο “Bang Bang” σε συνεργασία με τις Ariana Grande και Nicki Minaj, αλλά και το “Masterpiece”.

“R.O.S.E” έχει τίτλο η επερχόμενη και τέταρτη σε σειρά δισκογραφική δουλειά της Jessie J, η κυκλοφορία της οποίας έχει οριστεί για το τέλος του 2017. Το «Think About That» ήταν η πρώτη μουσική έκπληξη της νεαρής τραγουδίστριας, που προϋπάντησε το νέο της εγχείρημα. Αυτή τη φορά, όμως, η Jessie J μας παρουσιάζει τον πιο ερωτικό εαυτό της, μέσα από μία άκρως ατμοσφαιρική, R&B μπαλάντα, στην οποία υπερισχύουν τα soulful μουσικά στοιχεία. “Not My Ex” έχει τίτλο το εν λόγω τραγούδι, την μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφει η ίδια η καλλιτέχνης, σε συνεργασία με τον DJ Camper.

Αναμνήσεις του παρελθόντος από μία σχέση που δεν υπάρχει πια είναι η χειρότερη πληγή για μία νέα σχέση, η οποία ξεκινάει την δική της πορεία. Για όλα αυτά τραγουδάει η Jessie J στο “Not My Ex”. Όπως η ίδια αναφέρει, το εν λόγω τραγούδι αποτελεί μία “εμμονή”…κι ένα από τα γράμματα του τίτλου του δίσκου, “R.O.S.E”, (O=Obsessions).

Jessie J - Not My Ex

Back To Top