skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jessie J – Queen

Η Jessie J μας συστήνει το νέο, soulful τραγούδι της, “Queen”!

Τίτλος τραγουδιού“Queen”

Καλλιτέχνης: Jessie J

Μουσική / Στίχοι: Jessie J, DJ Camper

Από το album: “R.O.S.E.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Η αυτοπεποίθηση είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Η Jessie J έχει περίσσεμα αυτής και αυτό φαίνεται μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι. “Queen” φέρει ως τίτλο και η επίσημη κυκλοφορία του έγινε στις 17 Νοεμβρίου μέσω των ψηφιακών πλατφορμών. Η Jessie J αναφέρεται στον εαυτό της ως ‘Βασίλισσα’ και ‘Θεά’, ένα τραγούδι βγαλμένο για όλες τις γυναίκες του κόσμου. Η μουσική και οι στίχοι του “Queen” φέρουν την υπογραφή της Jessie J και του DJ Camper.

Η soulful δημιουργία περιλαμβάνεται στον επερχόμενο και τέταρτο σε σειρά δίσκο της Jessie J, “R.O.S.E.” Το εν λόγω δημιούργημα αναμένεται να μοιραστεί ολοκληρωμένο μαζί μας η Βρετανίδα τραγουδίστρια κάποια στιγμή μέσα στο 2018, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής έχει ήδη δώσει αρκετές ‘γεύσεις’ από αυτό στη δημοσιότητα.

Τραγούδια, όπως τα “Think About That” και “Not My Ex” έχουν ήδη κυκλοφορήσει ως προπομποί του album και η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Από τις 8 Οκτωβρίου και ως την 1η Δεκεμβρίου η Jessie J έχει δρομολογήσει μία mini περιοδεία, με 13 σταθμούς παγκοσμίως και με απώτερο σκοπό την προώθηση του επερχόμενου album της. Εξού και η ονομασία του “R.O.S.E Tour 2017”.

Jessie J - Queen

Back To Top