skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jessie Ware – Adore You

Η Jessie Ware επιστρέφει με ένα νέο και άκρως “ερωτικό” single!

Τίτλος τραγουδιού: “Adore You”

Καλλιτέχνης: Jessie Ware

Μουσική / Στίχοι: Joseph Mount, Jessie Ware

Εταιρεία: A PMR / Virgin EMI Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Η βρετανίδα ερμηνεύτρια Jessie Ware μοιράστηκε με το κοινό της το πρώτο της νέο τραγούδι για το 2019, πάνω στην ώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το τραγούδι τιτλοφορείται “Adore You” του οποίου τους στίχους, τη μουσική αλλά και την παραγωγή συνυπογράφει η ίδια η Ware μαζί με τον Joseph Mount των Metronomy ενώ η μίξη του έγινε από τον James Ford των Simian Mobile Disco.

Για το νέο αυτό single, η Ware είπε σε μια δήλωση: “Ήθελα να συνεργαστώ με τον Joe εδώ και πάρα πολύ καιρό και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάναμε στο studio μαζί. Αυτό είναι το “Adore You”. Είναι μόνο ένα μικρό πράγμα που θα σας συνοδεύσει μέχρι με την επόμενη κυκλοφορία μου. Αισθάνομαι πως είναι αρκετά κατάλληλο να το κυκλοφορήσω τώρα μιας και πάλι πρόκειται να γίνω καινούρια μαμά και αισθάνομαι πιο σίγουρη απ’όσο έχω αισθανθεί ποτέ για τη μουσική μου. Happy Valentines, σας λατρεύω όλους”.

Το τελευταίο studio album της Jessie Ware κυκλοφόρησε το 2017 και είχε τίτλο “Glasshouse”. Πέρυσι κυκλοφόρησε επίσης το single “Overtime” σε παραγωγή Bicep.

Jessie Ware - Adore You

Back To Top