skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jessie Ware – Please

Η Jessie Ware ανακοινώνει την κυκλοφορία της deluxe edition του τελευταίου της δίσκου και παρουσιάζει το νέο single, “Please”!

Τίτλος τραγουδιού“Please

Καλλιτέχνης: Jessie Ware

Μουσική / Στίχοι: Shungudzo, Danny Parker, Jessie Ware, James Ford

Εταιρεία: PMR Records

Από το LP: “What’s Your Pleasure? (The Platinum Pleasure Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Το 2021 έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για την καλλιτέχνιδα Jessie Ware. Το album “What’s Your Pleasure” που κυκλοφόρησε το 2020, μπήκε ξανά στο Top 10 των Βρετανικών charts με το “Remember Where You Are” να αποτελεί single ορόσημο του δίσκου αυτού. Επιπλέον φέτος η Jessie Ware, έχει αποσπάσει δύο υποψηφιότητες για τα BRITs, μία υποψηφιότητα ως “Γυναίκα Solo Καλλιτέχνης” και μιά για το “Album Της Χρονιάς”.

Το νέο single και προπομπός της deluxe έκδοσης του album “What’s Your Pleasure” κυκλοφορεί ήδη με τον τίτλο “Please”. Το “What’s Your Pleasure? The Platinum Pleasure Edition” θα συμπεριλαμβάνει 7 νέα τραγούδια και ένα remix.

Το “Please” απορρέει την ενέργεια και δυναμική της ‘70s & ‘80s dance σκηνής, όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει και η τραγουδίστρια με το “What’s Your Pleasure” album.

“Είχα τόσο απίστευτη ανταπόκριση στο ‘What’s Your Pleasure’ που δεν ήθελα να σβήσουν τα φώτα και να σταματήσει το party ακόμη! Το ‘Please’ είναι γεμάτο από αισιοδοξία κι έτοιμο να παιχτεί σε έναν χώρο που θα είμαστε όλοι μαζί και θα φλερτάρουμε, θα χορεύουμε και θα φιλιόμαστε. Μία υπέροχη δικαιολογία για να μην σταματήσει το party από το τέλος.” – Jessie Ware

Jessie Ware - Please

Back To Top