skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jessie Ware – Sam

Η Jessie Ware επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι σε συνεργασία με τον μοναδικό Ed Sheeran.

Τίτλος τραγουδιού: “Sam”

Καλλιτέχνης: Jessie Ware

Μουσική / Στίχοι: Jessie Ware, Ed Sheeran

Από το album: “Glasshouse”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 20 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για τη σύνθεση και δημιουργία του «Sam», ένα τραγούδι που θα απολαύσουμε πολύ σύντομα και μέσα από τον ολοκαίνουριο δίσκο της καλλιτέχνιδας με τίτλο «Glasshouse» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόνο ημέρες (20 Οκτώβρη).

Πρόκειται για το τρίτο album, που λειτουργεί ως follow-up του «Tough Love» (2014) και του ντεμπούτου της δίσκου «Devotion», με το τελευταίο να βρίσκεται υποψήφιο στον Mercury Music Prize, τον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό ‘καλύτερου album’ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Το τραγούδι «Sam» πήρε το όνομά του από τον σύζυγο της καλλιτέχνιδας, Sam Burrows. Τη σύνθεση ανέλαβαν η ίδια η Jessie Ware, σε συνεργασία με τον Ed Sheeran, μια συνεργασία που είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν για το τραγούδι «Say You Love Me».

Ακόμη, στο τραγούδι συμμετέχει και ο Nico Segal από τους Chance The Rapper, ο Francis από τους Francis and the Lights και ο μπασίστας των The Who, Pino Palladino.

Πριν το νέο αυτό τραγούδι είχαμε ήδη απολαύσει μερικές πρώτες γεύσεις από τον νέο της δίσκο, τα singles «Midnight» και «Alone». Η Jessie Ware σε πρόσφατη συνέντευξή της για το «Glasshouse» στο The Fader αποκαλύπτει πως ο νέος της δίσκος θα είναι “αρκετά προσωπικός”. Όπως λέει: «Νόμιζα πως απλά γράφω τραγούδια, αλλά στο τέλος αποδείχτηκε πως ο δίσκος αυτός μιλά για τον άντρα και τη κόρη μου. Τα τελευταία χρόνια ήταν άγρια, και νιώθω πως αυτό το album αντικατοπτρίζει αυτές τις αμφιταλαντευόμενες στιγμές, τον φόβο, την ομορφιά και τις γιορτές».

Jessie Ware – Sam

Back To Top