skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jewel – Grateful

Η Jewel είναι ξανά στις επάλξεις, με το νέο της single “Grateful”!

Τίτλος τραγουδιού: “Grateful”

Καλλιτέχνης: Jewel

Μουσική/Στίχοι: Jewel, Sam Hollander

Εταιρεία: Words Matter Media

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Jewel, είναι ξανά κοντά μας, με ένα νέο τραγούδι, το οποίο έχει τίτλο “Grateful”. Σε μουσική και στίχους των Jewel και Sam Hollander, το εν λόγω single είναι εδώ για να σου υπενθυμίσει πως εάν όλα πάνε στραβά πάντοτε υπάρχει μία χαράδρα ελπίδας στα πάντα. Μάλιστα, μαζί με την κυκλοφορία του “Grateful”, η Jewel ανακοίνωσε πως αυτό θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη και δωδέκατη κατά σειρά ολοκληρωμένη, δισκογραφική της δουλειά, η οποία παραμένει άτιτλη μέχρι σήμερα.

Έχοντας περάσει και η ίδια δύσκολα με το άγχος, μοιράζεται μαζί μας κάποιες σκέψεις και συμβουλές: “Το άγχος ήταν ένας δάσκαλος για εμένα. Με έχει κάνει να μάθω ότι υπάρχουν μόνο δύο βασικές καταστάσεις της ύπαρξης: η διασταλμένη και η συμβεβλημένη κι ότι κάθε σκέψη, αίσθηση και δράση οδηγούν σε ένα από αυτά τα δύο κράτη. Ο φόβος, το άγχος, η ζήλια, ο θυμός, η απληστία οδηγούν σε συστολή. Η χαρά, η περιέργεια, η παρατήρηση, η αγάπη, η ευγνωμοσύνη οδηγούν σε διαστολή”.

Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια προσφέρει δωρεάν online εργαλεία διαχείρισης του άγχους μέσω του προγράμματός της “Never Broken”, βοηθώντας όλους όσους υποφέρουν αυτές τις δύσκολες ημέρες από άγχος ή κατάθλιψη.

Jewel - Grateful

Back To Top