skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jewel – Race Car Driver

Η Jewel μάς παρουσιάζει το τραγούδι της “Race Car Driver”, το οποίο θα συμπεριληφθεί στην επανέκδοση του album “Pieces Of You” με αφορμή τα 25 χρόνια από τη κυκλοφορία του!

Τίτλος τραγουδιού: “Race Car Driver”

Καλλιτέχνης: Jewel

Μουσική / Στίχοι: Jewel

Εταιρεία: Craft Recordings/Concord

Από το LP: Pieces Of You

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 20 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η τέσσερις φορές προτεινόμενη για βραβείο Grammy καλλιτέχνης με καταγωγή από την μακρινή Αλάσκα, μετρά περισσότερα από 25 χρόνια στη δισκογραφία και περισσότερες από 30 εκατομμύρια πωλήσεις. Ο λόγος για τη Jewel , η οποία με αφορμή τα 25 χρόνια από τη κυκλοφορία του εμβληματικού πλέον album της, “Pieces Of You” αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει μια έκδοση που θα περιέχει demos, remix και live εκτελέσεις τραγουδιών.

Το “Race Car Driver” είναι το πρώτο τραγούδι από το αναμενόμενο album και σύμφωνα με τη τραγουδίστρια ηχογραφήθηκε για το πρώτο album της το 1993 με το συγκρότημα του Neil Young, The Stray Gators αλλά εν τέλει δε συμπεριλήφθηκε στο album. Σύμφωνα με τη ίδια, παρά τη φαινομενική απλότητα των στίχων, το τραγούδι σκοπό έχει να καταδείξει παραδείγματα σεξιστικής συμπεριφοράς εναντίον των γυναικών. Το “Race Car Driver” χαρακτηρίζεται από folkpop και 90’s ύφος και η Jewel εμπνεύστηκε ακόμη μια φορά από προσωπική εμπειρία της στο παρελθόν για να γράψει το εν λόγω κομμάτι.

Όσον αφορά το album, αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου και θα περιέχει πέρα από τα τραγούδια, μια συλλογή από σπάνιες φωτογραφίες, στίχους, ποίηση και υλικό ηχογραφήσεων από τη δεκαετία του 1990.

Έλενα Αλεξίου

Jewel – Race Car Driver

Back To Top