skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Joey Ariemma – Miss You Now

Ο Joey Ariemma παρουσιάζει το νέο του single “Miss You Now”!

Τίτλος τραγουδιού: “Miss You Now”

Καλλιτέχνης: Joey Ariemma

Μουσική/Στίχοι: Joey Ariemma

Εταιρεία: Higher Nature Sound/Ariemma Publishing LLC

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Ο τραγουδοποιός και παραγωγός, με έδρα το Λος Άντζελες, Joey Ariemma, αφηγείται την ιστορία μιας γενιάς που είναι τελείως δυσαρεστημένη και αποσυνδεδεμένη. Η μουσική του Joey είναι ένα στιγμιότυπο μέσα στο χρόνο που έχει τη δύναμη να πιάσει τον ακροατή και να τον οδηγήσει σε ένα όμορφο ταξίδι. Η ηλεκτρική ζωντανή απόδοσή του, το χάρισμα και το μήνυμα ενδυνάμωσης που μεταδίδει μέσα από την μουσική του, είναι τα συστατικά για ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό!

Οι καθημερινές ζωντανές εμφανίσεις του Joey Ariemma στο Facebook κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχουν συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή, με 2.600 νέους παθιασμένους θαυμαστές να περιμένουν μια ακόμα κυκλοφορία του κι έτσι ο Joey πάντα πιστός στις επιθυμίες του κοινού του, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το νέο του single με τίτλο “Twenty Something Wreck”. Τώρα, σειρά έχει το “Miss You Now”, ένα ακόμα δυναμικό τραγούδι που έρχεται να ανανεώσει το fanbase του και να μας κάνει να αδυνατούμε για τη συνέχεια!

Πρόκειται για ένα τραγούδι του οποίου τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και αποδεικνύει πως ο Joey Ariemma είναι στην πιο παραγωγική και ίσως πιο ώριμη φάση της καριέρας του! Την παραγωγή του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος μαζί με τον Jim Kaufman.

Joey Ariemma - Miss You Now

Back To Top