skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | John K – cheap sunglasses

Γνωρίστε τον John K μέσα από το νέο του single “cheap sunglasses”!

Τίτλος τραγουδιού: “cheap sunglasses”

Καλλιτέχνης: John K

Μουσική / Στίχοι: John K, Rob Zarrilli, Ian Gagnon, Donte Blaise, Jake Torrey

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: “Love & Everything Else”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

H ουσία ενός αιώνιου καλοκαιριού είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη μουσική του, ο John Κ αναδείχτηκε ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης το 2017 όταν επιλέχθηκε ως «Καλλιτέχνης του Μήνα» από τον Elvis Duran, επιτρέποντάς του να εμφανιστεί στην εκπομπή “TODAY Show” με το single του “OT”. Ο “πλατινένιος” τραγουδιστής και τραγουδοποιός από τη Φλόριντα, John K, επιστρέφει τώρα με το νέο του single “Cheap Sunglasses” και μαζί ανακοινώνει το ντεμπούτο του album «love + everything else» που αναμένεται στις 13 Νοεμβρίου.

Το “Cheap Sunglasses” ακολουθεί την κυκλοφορία του προηγούμενου single του “Happiness” που έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια streams σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές από τον διεθνή τύπο.

Το πρωτοποριακό single του John “if we never met” έλαβε πρόσφατα πλατινένια πιστοποίηση από τη RIAA, συγκεντρώνοντας σχεδόν 250 εκατομμύρια streams, ενώ το «6 Months» του 2020 έχει πάνω από 25 εκατομμύρια streams.

Τώρα, ο John ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του ντεμπούτου του album, το οποίο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. Το album θα συμπεριλαμβάνει τα προαναφερθέντα singles, μαζί με πολλά νέα τραγούδια που είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσουν.

John K - cheap sunglasses

Back To Top