skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | John Legend – Conversations in the Dark

Ο John Legend είναι εδώ με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Conversations in the Dark

Καλλιτέχνης: John Legend

Μουσική / Στίχοι: Kellen Pomeranz, John Legend, Jesse Fink, Gregg Wattenberg, Chance Pena

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός John Legend είναι ξανά κοντά μας κυκλοφορώντας το νέο του single “Conversations in the Dark”. Πρόκειται για ένα τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι Kellen Pomeranz, John Legend, Jesse Fink, Gregg Wattenberg και Chance Pena. Το τραγούδι αφορά σε μία μελωδική μπαλάντα, βασικό περιεχόμενο της οποίας είναι η αγάπη και ο έρωτας. Ο Legend εκμυστηρεύεται πως δεν θέλει να αλλάξει το έτερον ήμισύ του και πως το αγαπά παράφορα.

Το “Conversations in the Dark” αποτελεί μία ακόμη ανεξάρτητη κυκλοφορία του Legend και follow-up του “Happy Xmas (War Is Over)” που κυκλοφόρησε κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Σε άλλα νέα, ο Legend δεν κυκλοφόρησε κάποια ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά, αλλά συνεχίσαμε να απολαμβάνουμε το περσινό του εγχείρημα, “A Legendary Christmas”.

Πρόσφατα, ο John Legend συνεργάστηκε με την Kelly Clarkson στο τραγούδι “Baby, It’s Cold Outside”. Πρόκειται για μία διασκευή που πραγματοποίησαν στο γνωστό τραγούδι από την ταινία “Neptune’s Daughter”.

John Legend – Conversations in the Dark

Back To Top