skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | John Mayer – New Light

Ο John Mayer επιστρέφει με νέο τραγούδι αναζητώντας τη λύτρωση… Ο τίτλος του… «New Light»!

Τίτλος τραγουδιού“New Light”

Καλλιτέχνης: John Mayer

Μουσική / Στίχοι: No I.D., John Mayer

Εταιρεία: Snack Money

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για μια συνεργασία με τον hip-hop καλλιτέχνη Ernest Dion Wilson, ευρύτερα γνωστό στο κοινό ως No I.D., ο οποίος συμμετείχε στη παραγωγή του νέου αυτού single, δημιουργώντας ένα τραγούδι που θυμίζει κάτι από την εποχή των ‘80s, συνδυάζοντας soul και disco ήχους.

Όσον αφορά τη στιχουργία του «New Light» την οποία ανέλαβαν από κοινού ξανά οι καλλιτέχνες, αποτελείται τόσο από προκλητικές εκφράσεις, όσο και λόγια γεμάτα ειλικρίνεια, καθώς ο John Mayer τραγουδά για το άλλο του μισό αποζητώντας “μια μόνο νύχτα.. κάτω από το φως του φεγγαριού”. Όμως όπως αποκάλυψε ο καλλιτέχνης δεν ήταν εύκολη δουλειά η δημιουργία τους και μάλιστα όπως είπε “γράφτηκαν διαδοχικά… Έχει να κάνει με σπάσιμο ενός κώδικα”.

Επίσης, το νέο αυτό τραγούδι αποτελεί το πρώτο solo του καλλιτέχνη ύστερα από τη κυκλοφορία του δίσκου «The Search for Everything», το 2017. Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Mayer αποφάσισε να πάρει τους δρόμους, πραγματοποιώντας live εμφανίσεις, παρέα με το συγκρότημα των Dead & Company, μέλη των οποίων ανήκαν προηγουμένως στους Grateful Dead.

Όμως το «New Light» φαίνεται να είναι μόνο η αρχή, μιας και σε πρόσφατη συνέντευξή του με τον Zane Lowe, ο Mayer ανακοίνωσε πως το 2018 θα περιλαμβάνει “περισσότερα νέα μουσικά εγχειρήματα”.

John Mayer - New Light

Back To Top