skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | John Newman – Waiting For A Lifetime

Το επόμενο hit single του John Newman μόλις κυκλοφόρησε κι έχει τίτλο “Waiting For A Lifetime”!

Τίτλος τραγουδιού“Waiting For A Lifetime

Καλλιτέχνης: John Newman

Μουσική / Στίχοι: John Newman

Εταιρεία: Warner Music UK

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Ο John Newman μίλησε πρόσφατα για το ότι έπασχε από κατάθλιψη κατά τη διάρκεια του lockdown και για το πώς το να ξαναερωτευτεί τη μουσική τον βοήθησε να ανακάμψει πριν κυκλοφορήσει το νέο του single «Waiting For A Lifetime».

Σε μια συνέντευξη του στο NME, ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, παραγωγός και DJ –ο οποίος έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: Rudimental, Sigala, Calvin Harris και David Guetta– αναλογίστηκε τον αντίκτυπο που είχε η τελευταία δεκαετία στην καριέρα του.

«Όταν κάνεις περιοδείες, ανεξάρτητα από το αν κάποιος δεν τα πάει τόσο καλά ή αν όλα είναι χάλια στο σπίτι ή δεν σου αρέσει ο εαυτός σου ως άτομο, δεν είναι κάτι που πραγματικά το γνωρίζεις», είπε. Η επιστροφή όμως στη μουσική και την παραγωγή του είδους των τραγουδιών που ο ίδιος αγαπούσε από παιδί τον βοήθησαν να ανακάμψει.

Τώρα, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση από την εταιρεία και το management του, ο John κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει με το «Waiting For A Lifetime», ένα τραγούδι που λέει ότι είναι η ενσάρκωση της «απελευθέρωσης από τις αλυσίδες και του

κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο, το οποίο συνειδητοποίησα ότι περίμενα τόσο πολύ για να τα καταφέρω».

«Υπάρχει ένας στίχος σε αυτό – «φώτα που αναβοσβήνουν, άφησα τα δάκρυά μου στην πίστα, άδειες νύχτες, κρατιέμαι για κάτι περισσότερο»– και αυτό είναι κυριολεκτικά για την ιδέα να τρέχεις σε όλο τον κόσμο, προσπαθώντας να ξεφύγεις από κάθε συναίσθημα και να κρύβομαι από όλα όσα έχω κάνει ποτέ λάθος ή για τα οποία ντρέπομαι», είπε. «Έφτασα στο σημείο που έπρεπε να γράψω αυτό το τραγούδι και όταν το έκανα, ένιωσα αμέσως πολύ καλύτερα».

John Newman - Waiting For A Lifetime

Back To Top