skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jonas Blue – I Wanna Dance

Απολαύστε το power-house “I Wanna Dance” από τον Jonas Blue!

Τίτλος τραγουδιού“I Wanna Dance”

Καλλιτέχνης: Jonas Blue

Μουσική / Στίχοι: Jonas Blue

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει τη νέα του συνεργασία με τον Tiesto και τη Rita Ora για το τραγούδι “Ritual”, ο Jonas Blue είναι ξανά κοντά μας με μία προσωπική του δημιουργία. Ο λόγος γίνεται για το ρυθμικό, power-house anthem του, με τίτλο “I Wanna Dance”. Δυναμικά synths κι electro αναφορές δημιουργούν μία ψυχεδελική ατμόσφαιρα αρμόδια για να καταπλήξει το φετινό σου καλοκαίρι. Ο Jonas Blue κρύβεται πίσω από τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού που κυκλοφόρησε στις 19 Ιουλίου.

Αυτή την περίοδο, ο Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός, Jonas Blue, οργώνει τα decks του κόσμου παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και δημιουργώντας ευφάνταστα sets για το πιστό κοινό του. Η περιοδεία του θα διαρκέσει έως και τις 26 Οκτωβρίου με εμφανίσεις στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο Jonas Blue ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2015 και από την πρώτη κιόλας δημιουργία του, που ακούει στον τίτλο “Fast Car” -το πασίγνωστο τραγούδι της Tracy Chapman– σε συνεργασία με την Dakota έλαβε πολύ θετικές κριτικές. Η πορεία του έφερε έναν ολοκληρωμένο δίσκο, με τίτλο “Blue” (2018) κι ένα compilation album μία χρονιά νωρίτερα. Αμέτρητες συνεργασίες περιλαμβάνονται στο ‘βιογραφικό’ του, ενώ όλα δείχνουν πως θα μείνει για καιρό ακόμη στο επίκεντρο.

Jonas Blue - I Wanna Dance

Back To Top