skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jonas Brothers – I Need You Christmas

Μία χριστουγεννιάτικη δημιουργία κυκλοφόρησε από τους Jonas Brothers, με τίτλο “I Need You Christmas”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Need You Christmas”

Καλλιτέχνης: Jonas Brothers

Μουσική / Στίχοι: Toby McDonough, Riley McDonough, Connor McDonough, Nick Jonas, Kevin Jonas, Joe Jonas

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

“Ελπίζουμε πως θα σας φέρει τα ίδια συναισθήματα ζεστασιάς κι ευτυχίες που η δημιουργία έφερε σε εμάς” ανέφερε το boy-band για το νέο του single, “I Need You Christmas”. Πράγματι ακούγοντας το νέο, χριστουγεννιάτικο anthem, στο πιάνου και την κιθάρα του οποίου θα συναντήσουμε τον παραγωγό Greg Kurstin, ένα αίσθημα αγαλλίασης, αγάπης και ζεστασιάς δημιουργήθηκε στους ακροατές, οι οποίοι “αγκάλιασαν” από την πρώτη στιγμή το τραγούδι.

Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Toby McDonough, Riley McDonough, Connor McDonough, Nick Jonas, Kevin Jonas και Joe Jonas. Μελωδικό όπως κάθε χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το “I Need You Christmas” συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία των Jonas Brothers, οι οποίοι αγκαλιασμένοι κάθονται μπροστά από το φωτισμένο, χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

“Έχοντας περάσει έναν τόσο τρελό χρόνο, όλοι χρειαζόμαστε κάτι για να περιμένουμε. Οι γιορτές είναι μία περίοδος που μας φέρνει κοντά και είναι κάτι που μας φέρνει χαρά στην πιο σκοτεινή εποχή,” ανέφεραν οι Joe, Nick και Kevin μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram.

Jonas Brothers - I Need You Christmas

Back To Top