skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Joss Stone – Walk With Me

Η Joss Stone κάνει το μεγάλο της δισκογραφικό comeback με το νέο της single “Walk With Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Walk With Me”

Καλλιτέχνης: Joss Stone

Μουσική / Στίχοι: Jocelyn Stoker, Jonathan Shorten

Εταιρεία: S-Curve Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Βρετανίδα τραγουδίστρια Joss Stone δημοσίευσε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής της teasers, που ενημέρωναν για την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου single: “Αυτό είναι ένα τραγούδι για να φέρει τους ανθρώπους κοντά και δε θα διαφωνούν πια, να μην είναι ηλίθιοι μεταξύ τους”, έγραψε σε συνοδευτικό μήνυμα της. Ωστόσο η ανάρτηση που πραγματικά τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν εκείνη με την οποία απευθυνόταν σε θρυλικό cast της τηλεοπτικής σειράς “FRIANEDS”:  “Σας δίνω τον Ross πάνω στη Joss !! Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer ας δούμε τι έχετε!! F.R.I.E.N.D.S…. θα περπατήσετε μαζί μου αυτήν την Παρασκευή; χο χο” . 

Η σχέση των αγαπημένων ηθοποιών με το τραγούδι “Walk With Me”, παραμένει άγνωστη ενώ σύμφωνα με την ίδια το νόημα της gospel αυτής δημιουργίας είναι άλλο: “Όταν μιλάω για «ήρωες», μιλώ για τους γενναίους γιατρούς και νοσηλευτές που έχουν δώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους για να βοηθήσουν τους άλλους να έχουν μια. Και όταν μιλάω για τους «αδελφούς και αδελφές μας που δεν μπορούν να αναπνεύσουν», αναφέρομαι στον George Floyd και σε πολλούς άλλους που υπέστησαν αδικία και ασφυξία με οποιονδήποτε τρόπο, είτε είναι σωματική είτε συναισθηματική. Όταν λέω «λοιπόν πιάσε το χέρι» εννοώ οποιοδήποτε χέρι,

να τους αγαπάτε όλους, είμαστε σε αυτήν τη ζωή μαζί. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα είναι εάν πετάξουμε τα χάσματα και τις γραμμές και αγαπάμε ο ένας τον άλλον ανεξάρτητα από το χρώμα ή τη δουλειά ή την υγεία. Αυτό ελπίζω να ακούσετε όταν ακούτε το Walk With Me”.

Μέσα στο 2020 η Joss Stone κυκλοφόρησε το τραγούδι “Lean on Me” μαζί με την Beverley Knight και τον Omar ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο την ακούσαμε στο ντουέτο “Words of A King” με την Natacha Atlas. Η τελευταία της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά ήταν το “Water for Your Soul” του 2015.

Joss Stone - Walk With Me

Back To Top