skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Journey – Don’t Give Up On Us

Οι Journey κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Don’t Give Up On Us”!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Give Up On Us”

Καλλιτέχνης: Journey 

Μουσική / Στίχοι: Jonathan Cain, Narada Michael Walden, Neal Schon

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Freedom”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Οι Journey θέλουν να κάνουν σαφές ένα πράγμα – δεν έχουν να πάνε πουθενά. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τονέο του single, “Don’t Give Up On Us”, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο 15ο studio album τους “Freedom”, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου. Το τραγούδι συνδυάζει τον rock ήχο τους με αιχμηρά synths και μια έκκληση για συγχώρεση.

«Είναι ένα πολύ μελωδικό τραγούδι», είπε ο κιθαρίστας και ιδρυτής των Journey, Neal Schon σε μια δήλωση. «Είναι ψυχαγωγικό, προέρχεται περισσότερο από αυτό το R&B μέρος και λίγο περισσότερο ακούγεται σαν δημιουργία της Motown, αλλά σίγουρα ροκάρει. Νιώθω σαν να έχει λίγο από Journey παντού”.

Το “Don’t Give Up On Us” μαζί με τα προηγούμενα singles τους “Let It Rain” και “You Got The Best Of Me” αποτελούν μια καλή προεπισκόπηση του “Freedom”, του πρώτου ολοκληρωμένου studio album των Journey μετά από 11 χρόνια. Το project των 15 τραγουδιών σηματοδοτεί το τρίτο της μπάντας με τον Arnel Pineda ως frontman, αλλά το πρώτο τους με τον μπασίστα Randy Jackson. Είναι επίσης το πρώτο τους album από τότε που χώρισαν τους δρόμους τους με τον ιδρυτή και μπασίστα τους, Ross Valory και τον μακροχρόνιο ντράμερ τους, Steve Smith.

Journey - Don't Give Up On Us

Back To Top