skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | JP Cooper – Wait

Ο JP Cooper κυκλοφόρησε άλλο ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του.

Τίτλος τραγουδιού: “Wait

Καλλιτέχνης: JP Cooper

Μουσική / Στίχοι: Patrick Mascall, Mark Taylor & JP Cooper

Από το album: “Raised Under Grey Skies”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο John Paul Cooper, ο οποίος χρησιμοποιεί το stage name JP Cooper, είναι ένας Βρετανός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης. Ο Cooper έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο τραγούδι του DJ και παραγωγού Jonas Blue, “Perfect Strangers, το οποίο κατάφερε να γίνει πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο JP Cooper, ξεκίνησε τη μουσική του πορεία από το 2012, παρουσιάζοντας διάφορα EPs, αλλά η μεγάλη αναγνώριση ξεκίνησε πριν από 2 περίπου χρόνια. Ο τραγουδιστής υπογράφει με την Island Records και το 2016 ξεκινάει να προετοιμάζει το έδαφος για την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Περίπου πριν από ένα χρόνο, ο Βρετανός μουσικός κυκλοφόρησε τον προπομπό του δίσκου του, με τίτλο “September Song”, το οποίο κατάφερε να γίνει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Στον τρέχων χρόνο, παρουσίασε άλλα 2 singles, το “Passport Home” και το “She’s on My Mind”.

Raised Under Grey Skies” είναι ο τίτλος του debut – album του JP Cooper, το οποίο αναμένεται να είναι στα ράφια των δισκοπωλείων, και όχι μόνο, στις 22 Σεπτεμβρίου από την Island Records. Πριν τη λήξη του καλοκαιριού, ο μουσικός από την Αγγλία παρουσιάζει άλλο ένα μικρό δείγμα της νέας του επερχόμενης δουλειάς του. Το επόμενο single του, το οποίο κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου, είναι το “Wait”. Η καινούρια επιτυχία του Cooper είναι ένα ακουστικό soul τραγούδι, που πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η μελωδία της κιθάρας. Σίγουρα ο ρυθμός, αλλά και τα καθαρά φωνητικά του καλλιτέχνη καταφέρνουν, όχι μόνο να προσφέρουν ηρεμία, αλλά και σε ταξιδεύουν.

Τους στίχους του “Wait” συνυπογράφουν οι Patrick Mascall, Mark Taylor & JP Cooper. Το “Raised Under Grey Skies”, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιέχει και το buzz single του “Party” και θα είναι σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η standard edition θα περιλαμβάνει 13 ολοκαίνουρια τραγούδια, ενώ η deluxe θα περιέχει 7 επιπλέον τραγούδια, εκ των οποίων κάποια είναι ακυκλοφόρητα και άλλα διαφορετικές versions των ήδη υπαρχόντων τραγουδιών.

JP Cooper - Wait

Back To Top