skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Judas Priest – Never The Heroes

Οι Judas Priest παρουσιάζουν το τρίτο single μέσα από το album, “Firepower”!

Τίτλος τραγουδιού“Never The Heroes”

Καλλιτέχνης: Judas Priest

Μουσική / Στίχοι: Glenn Tipton, Rob Halford, Richie Faulkner.

Από το album: “Firepower”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Οι Judas Priest μόλις λίγες μέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του ολοκαίνουριου δίσκου τους με τίτλο “FirePower”, ανακοινώνουν το τρίτο επίσημο single μέσα από το tracklist του. Το “Never The Heroes” και τραγουδούν “για τους θαρραλέους άνδρες και γυναίκες που μπαίνουν σε έναν πόλεμο. Για τους ανθρώπους αυτούς που ποτέ δεν εκπαιδεύτηκαν για να είναι ήρωες αλλά γίνονται με τις ηρωικές πράξεις και τις θυσίες τους προκειμένου να κάνουν το καθήκον τους στο όνομα του λαού και τη χώρα τους”, ανέφερε η μπάντα σε μια δήλωση.

Ο Rob Halford ερμηνεύει τους στίχους από την πλευρά ενός στρατιώτη αυτού του είδους και οι Glenn Tipton και Richie Faulkner χειρίζονται τα mid-tempo riffs, που έκαναν την μπάντα είδωλο του heavy metal, στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ενώ ο drummer, Scott Travis, διατηρεί το tempo.

Είναι το δεύτερο album από τότε που ο Faulkner αντικατέστησε τον αρχικό κιθαρίστα του συγκροτήματος, K.K. Downing. Επίσης, σηματοδοτεί την επιστροφή του παραγωγού Tom Allom, που δούλεψε σε μερικές από τις επιτυχίες της μπάντας (“Breaking The Law”, “Screaming For Vengeance”, “Headind Out The Highway” κ.α.). Παράλληλα, συμμετείχε και ο παραγωγός Andy Sneap, που έχει συνεργαστεί, με άλλα μεγάλα ονόματα του είδους όπως: Orbituary, Testament και Opeth.

Το “Never The Heroes” παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα από ένα ολοκαίνουριο lyric-video το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω!

Judas Priest - Never The Heroes

Back To Top