skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Julian Perretta – Closer To You

Ο Julian Perretta παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “Closer To You”

Τίτλος τραγουδιού: “Closer To You”

Καλλιτέχνης: Julian Perretta

Μουσική/Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Numeric Major

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Η καριέρα του Julian Perretta μόνο εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς έχει συμμετάσχει σε περιοδείες του Mark Ronson, του Ed Sheeran και της Beyoncé και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Dua Lipa, η Rita Ora, o Lil Baby και ο Feder.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία του με το DJ duo από το Βερολίνο, τους YouNotUs για το single “You Favourite Song” έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.5 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Παρόλο που κυκλοφόρησε πριν περίπου 3 μήνες και έφτασε στο Νο.14 του Shazam, το track παραμένει στο Γερμανικό Airplay Chart, έχοντας φτάσει μέχρι και την 3η θέση, ενώ τώρα βρίσκεται στο Νο.23 και έχει κλείσει 12 εβδομάδες στο Top 50.

Τώρα, ο Julian Perretta μας παρουσιάζει αυτό που αναμένεται να γίνει το νέο του hit single, το τραγούδι “Closer ToYou”, το οποίο συνδυάζει όλα τα στοιχεία του μοναδικού ήχου του Βρετανού καλλιτέχνη μαζί με ένα απαλό ηλεκτρονικό vibe. Υπάρχει ένα συναίσθημα αναπόλησης στους στίχους που ταιριάζουν τέλεια με τις δύσκολες στιγμές που όλοι αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή.

Δ.Τ.

Julian Perretta - Closer To You

Back To Top