skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | K. Flay – Bad Vibes

Η K. Flay επιστέφει στα μουσικά πράγματα με ένα νέο τραγούδι, το οποίο και έγραψε η ίδια μαζί με τον Thomas Schleiter.

Τίτλος τραγουδιού: “Bad Vibes”

Καλλιτέχνης: K. Flay

Μουσική / Στίχοι: K. Flay, Thomas Schleiter

Εταιρεία: Night Street Records, Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

H αλήθεια είναι ότι το τραγούδι αυτό, το οποίο και έχει τίτλο “Bad Vibes”, αναμένεται να πάει πολύ καλά στα μουσικά charts, αλλά και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητό από το κοινό. Ο λόγος; Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεγάλων ονομάτων του χώρου όπως είναι η ίδια η K. Flay αλλά και ο παραγωγός του τραγουδιού, Tommy English, ο οποίος φαίνεται να ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και πώς να κινηθεί, αφού έχει δουλέψει με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Arianna Grande.

Στόχος της φιλόδοξης τραγουδίστριας είναι για ακόμη μία φορά η υψηλή αποδοχή από τους λάτρεις της μουσικής, αλλά και μία κατάκτηση κάποιας από τις πρώτες θέσεις στο Billboard. Εξάλλου η K. Flay είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους διακρίσεις. Το album της “Every Where Is Some Where” είχε αποσπάσει ιδιαίτερα καλές κριτικές από το περιοδικό.

Όσο για τους στίχους του τραγουδιού, αυτοί αφορούν την αποδοκιμασία που επιδεικνύει η ίδια η καλλιτέχνης σε ανθρώπους που μεταδίδουν αρνητική ενέργεια. Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι στόχος δεν είναι το να είσαι χαρούμενος κάθε λεπτό, αλλά η απομάκρυνση από την αρνητική ενέργεια. «Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα, ήθελα να γράψω λίγη θετική μουσική», είπε.

Δώρα Βαρλά

K. Flay - Bad Vibes

Back To Top