skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | K.Flay – Run For Your Life (“Tomb Raider” O.S.T.)

H K.Flay ερμηνεύει το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το soundtrack της ταινίας “Tomb Raider”!

Τίτλος τραγουδιού“Run For Your Life”

Καλλιτέχνης: K.Flay

Μουσική / Στίχοι: K.Flay

Από το album“Tomb Raider O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια Kristine Meredith Flaherty, γνωστή στο ευρύ κοινό, απλά ως K.Flay, μας παρουσιάζει το πρώτο δείγμα για το soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας, “Tomb Raider”. O τίτλος του είναι “Run For Your Life” και οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της K.Flay.

“Έγραψα το ‘Run for Your Life’ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Johnson City, Tennessee, λίγες ώρες πριν την εμφάνισή μου εκείνη τη νύχτα. Νομίζω ότι η φρενήρης ενέργεια της περιοδείας μου, βρήκε το δρόμο της να εκφραστεί μέσα από αυτό το τραγούδι”, δήλωσε η τραγουδοποιός, η οποία πριν λίγο καιρό σημείωσε άλλη μια επιτυχία με το rock τραγούδι, “Blood in the Cut”  που ακολούθησε την κυκλοφορία του ντεμπούτου album της, “Every Where Is Some Where”.

Η βραβευμένη με Oscar, Alicia Vikander, παίρνει τη σκυτάλη από την Angelina Jolie και κάνει την μεγάλη επανεκκίνηση της σειράς ταινιών “Tomb Raider”, που ως γνωστόν βασίζεται στο δημοφιλές video game. Στην ταινία αυτή, θα παρακολουθήσουμε την ιστορία που μας συστήνει την διάσημη ηρωίδα Lara Croft, καθώς αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα της χρόνια νωρίτερα. Το “Tomb Raider” θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου.

“Αυτό το τραγούδι ήταν μια νέα πρόκληση για μένα – γράφοντας ένα τραγούδι από μια προοπτική έξω από τη δική μου, προσπαθώντας να συλλάβω το πνεύμα και την ενέργεια μιας ταινίας που δεν είχα δει ακόμα ολόκληρη. Είναι φοβερό”, πρόσθεσε η K.Flay στη δήλωσή της.

K.Flay - Run For Your Life ("Tomb Raider” O.S.T.)

Back To Top