skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kacey Musgraves – star-crossed

Η Kacey Musgraves παρουσιάζει το single “star-crossed” από το επερχόμενο, ομότιτλο album της

Τίτλος τραγουδιού“star-crossed”

Καλλιτέχνης: Kacey Musgraves

Μουσική / Στίχοι: Kacey Musgraves, Daniel Tashian, Ian Fitchuk

Εταιρεία: MCA Nashville Recording/Universal Music

Από το LP: “star-crossed”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Τον Ιούλιο του 2020, η Kacey Musgraves και ο συνάδελφος της τραγουδιστής-τραγουδοποιός Ruston Kelly ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, μετά από δυόμιση χρόνια γάμου, μέσω κοινής δήλωσης μέσα από την οποία το ζευγάρι χαρακτήρισε την αγάπη τους ως «μια σχέση ψυχής που δεν μπορεί ποτέ να διαγραφεί». Η Musgraves δεν αποφεύγει ούτε τον πραγματικό της χωρισμό στη μουσική της, λέγοντας σε μια πρόσφατη συνέντευξή της ότι η συνέχεια του λαμπρού pop-country “Golden Hour” του 2018 θα είναι ένα πλήρες «μετά το διαζύγιο album, που θα σπάσει τη γαμημένη φούσκα». Το πρώτο τραγούδι που έφτασε από το νέο της album που θα έχει τίτλο “Star-Crossed” είναι το ομότιτλο τραγούδι, το οποίο αποδεικνύει αυτές τις δηλώσεις της.

Μετά από μια θλιβερή εισαγωγή 50 δευτερόλεπτων το τραγούδι ξεκινά με κλασική κιθάρα πριν η Musgraves τραγουδήσει τους πρώτους στίχους, “Αφήστε με να φτιάξω τη σκηνή”. Ακολουθεί μια αρκετά κυριολεκτική εξιστόρηση ενός διαζυγίου, με υπογεγραμμένα χαρτιά, μοιρασμένα περιουσιακά στοιχεία και τις αλλαγές των ονομάτων. Η Musgraves υπογράφει την παραγωγή του μαζί με τους Daniel Tashian και Ian Fitchuk, την ομάδα συγγραφής/παραγωγής του “Golden Hour”.

Η Musgraves θα κυκλοφορήσει μια ταινία 50 λεπτών -επίσης με τίτλο “Star-Crossed”– μέσω της

Paramount+ στις 10 Σεπτεμβρίου. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της Bardia Zeinali και πρωταγωνιστεί η Musgraves, μαζί με τους Eugene Levy, Princess Nokia και άλλους. «Θέλαμε να είναι κινηματογραφικό και επικό χωρίς να διακυβεύεται η καρδιά και το συναίσθημα», δήλωσε η Zeinali, «να μοιάζει φανταστικό και να αναπτύσσεται, λέγοντας την ιστορία της μέσα από το φακό της τέχνης και της μόδας».

Kacey Musgraves - star-crossed

Kacey Musgraves - star-crossed : the film (official trailer)

Back To Top