skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | KALEO – Skinny

Οι KALEO παρουσιάζουν το νέο τους single, “Skinny”, από το επερχόμενο studio album τους, “Surface Sounds”!

Τίτλος τραγουδιού“Skinny

Καλλιτέχνης: KALEO

Μουσική / Στίχοι: Jökull Júlíusson

Εταιρεία: Elektra Records

Από το LP: “Surface Sounds”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Απριλίου 2021

Art-Cover:

Ένα από τα highlights του πολυ-αναμενόμενου studio album τους έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι Ισλανδοί KALEO. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Skinny”, το οποίο αποτελεί μία δυναμική, alternative rock δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τον Jökull Júlíusson. Το “Skinny” κυκλοφόρησε ως το follow-up τουBreak My Baby και τα δυναμικά κρουστά συμπληρώνονται από τα έντονα, κιθαριστικά riffs καταλήγοντας σε ένα ανερχόμενο hit single από πλευράς του συγκροτήματος.

Ο front-man των KALEO, JJ Julius Son, προσφέρει απλόχερα καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού άψογα φωνητικά, ενώ δεν διστάζει να φτάσει την ερμηνεία του σε άλλο επίπεδο με στρωτές κραυγές. Όσον αφορά τη θεματική του “Skinny” αυτή στρέφεται γύρω από τις γυναικείες οντότητες και τις προσπάθειές τους να ανταποκριθούν στα πρότυπα που προβάλλει η ίδια η κοινωνία με έμμεσο τρόπο.

Όσον αφορά το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του συγκροτήματος, με τίτλο “Surface Sounds”, πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 23 Απριλίου και η διανομή του θα πραγματοποιηθεί μέσω της Elektra Records, όπως και το προηγούμενο, “πλατινένιο” album του, “A/B”.

KALEO - Skinny

Back To Top