skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kali Uchis – If It Is To Be (from “Maya and the Three” OST)

H Kali Uchis ερμηνεύει το τραγούδι “If It Is To Be” για τη νέα animated σειρά του Netflix “Maya and the Three”

Τίτλος τραγουδιού: “If It Is To Be

Καλλιτέχνης: Kali Uchis

Μουσική : Paul Williams, Gustavo Santaolalla

Εταιρεία/Video: Interscope Records

Από το OST: “Maya and the Three”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Το Netflix και η Interscope Records ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κυκλοφορήσουν ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι -που συνοδεύεται από το επίσημο lyric-video του- ερμηνευμένο από τη βραβευμένη με Grammy super-star, Kali Uchis με τίτλο “If It’s To Be”.

Με εντυπωσιακό animation από την σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, “Maya and the Three” από τον δημιουργό/σκηνοθέτη Jorge R. Gutiérrez (“The Book of Life”), το single και το video είναι διαθέσιμα τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά με τίτλο “Si Debe Ser, Es Mi Deber”. Το “Maya and the Three” κάνει το ντεμπούτο του παγκοσμίως στο Netflix στις 22 Οκτωβρίου.

Γραμμένο από τους θρύλους Gustavo Santaolalla και Paul Williams, το “If It’s To Be” ηχογραφήθηκε ειδικά για το soundtrack του “Maya and the Three” και περιλαμβάνει εκπληκτικά φωνητικά από την Κολομβιανό-Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία είχε ένα εντυπωσιακό 2021 κερδίζωντας ένα Grammy στην κατηγορία “Best Dance Recording” αλλά και σε εκείνη για το “Latin Pop Album” της χρονιάς στα Billboard Latin Music Awards 2021. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο μαζί με ολόκληρο το soundtrack και το original score της σειράς από τις 22 Οκτωβρίου.

Kali Uchis - If It Is To Be (from "Maya and the Three" OST)

Kali Uchis - Si Debe Ser, Es Mi Deber (from "Maya y Los Tres" OST)

Back To Top